Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Extázis

2009.03.18. 18:41 :: lyza

Itt, a Földön élnünk: nem egyszerű, de mégis gyönyörű! Minden nehézségével és kihívásával együtt egy csodálatos utazássá tehetjük.

 

„Igen, a világ zajos, sok hatás ér, negatív és pozitív egyaránt. Igen, az élet veszélyes üzem, mert ahogyan gyönyörűséget hozhat a következő pillanat, úgy hozhat nagy fájdalmat is.”

A teljes szöveget itt találod:

 

Emberek között

 

Hogyan tehetjük élő, elevenné a kapcsolatainkat?

A férfi és a nő nem találkozhat örökre; találkozásuk csak pillanatnyi lehet. Ez adja a szerelem boldogtalanságát és örömét is.”

A folytatását itt olvashatod:

 

Az igazi házasság

 

Mindannyian extázisra vágyunk az életünkben, a szerelemben, a szeretkezéseinkben. Mégis, a nyugati ember csupán a felszínen mozog. Nem mer kinyílni, nem mer önmaga lenni, nem mer feloldódni. A ezáltal soha nem ismeri meg a legnagyobb kincset: magát az extázist, az élet, a szerelem extázisát. Ennek megéléséhez teljes nyitottság, teljes önmegadás, a lélek kinyitása és felkínálása szükséges.

 

„Spirituális mesterek szerint a szeretkezés nem puszta szex, hanem misztikus tapasztalat. Olyan, mint egy különleges meditálás, amikor megszűnsz önálló emberként létezni.”  

 

A teljes szöveget itt találod, s a hozzá tartozó videókat is:

 

Az extázis művészete

 

Sokan úgy gondolják, hogy a meditáció egy teljes, tétlen üldögélés, s elmélkedés az életről. Nem. Minden meditáció, amiben teljes lelkeddel részt veszel, amelyben elvész minden gondolat, aminek teljesen átadhatod magad. Minden meditáció, amelybe teljesen belefeledkezel, még akkor is, ha a hétköznapjaink és a világ szerint kicsit „őrültnek” tűnik.

A megújult OSHO videók ezt mutatják be neked a következő oldalon:

 

OSHO videók

 

Legyen fény a lelkedben, szeretet a szívedben!

 

 

 

1 komment

Címkék: blog élet videó szex gondolat depresszió pánik szerelem idézet életmód gondolatébresztő extázis osho tantra

süti beállítások módosítása