Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Szülinapi ajándékunk 1. rész

2011.06.24. 14:14 :: lyza

 Az első szülinapi meglepetés remélem, örömödre szolgál! Mától hétfő reggelig a honlap minden oldala elérhető és minden anyag letölthető mindenki számára!

Kattints ide>>>

 

Ezzel egy időben arra kérek mindenkit, hogy gondoljon szeretettel és hálával azokra, akik segítsége és áldozatvállalása nélkül nem működhetne ez a honlap. Köszönöm!

 

 

Fényből érkeztél, ahol nem volt más, csak béke és szeretet. Fényből érkeztél, mely csak világossággal vett körül. Nem voltak árnyak, nem volt titok, minden egyszerű és tiszta volt. Szabad voltál, nem volt korlát, nem volt akadály. Csak lebegés a tiszta fényben. Tiszta, sebezhetetlen voltál. Erős. És ez vagy ma is.”

Erről itt olvashatsz:

Fényből érkeztél és a fénybe térsz>>>

 

Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád.”

A gondolatokat itt olvashatod:

A türelem jutalma>>>

 

„Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei - akiket mi többnyire angyalokként ismerünk. Közéjük tartoznak Földünk és Naprendszerünk védelmezői is.”

Erről olvashatsz egy érdekes cikket itt:

Kik a Plejádok Fényküldöttei?>>>

 

S egy pár meglepi még az Ezokuckónkból:

 

A Plejádok üzenetei>>>

Ian Gawler - A lélek csendje>>>

Pema Chödrön - Amikor minden darabokra hullik>>>

Bert Hellinger - Magyarország felállítása>>>

 

Kívánok neked további szép napot, gyönyörűt!

 

S ne feledd, vasárnap szeretettel várlak a 4. szülinapunkon! Részletek itt>>>

komment

Címkék: zene élet film könyv én szülinap idézet ajándék szeretet életem harmónia


süti beállítások módosítása