Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Az elengedés művészete

2008.06.19. 11:15 :: lyza

 

El tudjuk-e engedni azt, amit el kell engednünk?  Vagy makacsul ragaszkodunk mindenhez és mindenkihez, amin, és akiken már túllépett az élet?

 

Elengedni nem könnyű. De egyre könnyebb lesz számodra, ha megkeresed és meglátod mindenben a jót, ha elfogadod, hogy mindenen túl kell lépni egyszer, mert csak így fejlődhetsz, így mehetsz előre.

 

Elengedni nem könnyű. Művészet. Csak érzéssel, csak lélekkel lehet. Semmi köze az elméhez, a gondolatokhoz. Csak a szívhez van köze."

 

Erről szól az alábbi kis írásom, melyet a címre kattintva olvashatsz:
 

- Az elengedés művészete

 

A fenti gondolatokhoz kötődik a mai idézet:

 

Túl erős kötődés alakulhat ki benned a fedélhez, a védelemhez, de attól nem kapsz erőt. Az erő mindig akkor jön, amikor kemény helyzettel nézel szembe"

A teljes szöveghez kattints a címre:
 

- Erő

 

A mai meglepetésem az idézetek helyén található képgaléria, amelyben új idézetes képeslapokat találsz, melyeket el is küldhetsz, s el is menthetsz magadnak. Itt találod őket:
 

-Idézetek

 

S hogy a melegedő időben valami ínyencséggel is meglepjelek, a finom falatok oldalán különleges fagyirecepteket találsz. Jó étvágyat hozzá! Itt találod:

 

-Finom falatok oldala

 

Az első közös találkozónkra jövő szombaton kerül sor, melyre szeretettel várlak. A meghívót itt találod:

 

- Meghívó

 

S hogy ma se maradj szép zene nélkül, ezt küldöm, merülj el és lebegj benne:
 

 

 

Szívem minden szeretetével kívánok Neked nyugalomban és békességben teljes napot!

komment

Címkék: blog zene élet én halál depresszió pánik szorongás idézet kapcsolat gondolatébresztő elengedés új kor klub


süti beállítások módosítása