Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Amikor lázad a lélek...

2008.07.24. 12:00 :: lyza

Mivel már profi vagy a honlapra való belépésben, csak emlékeztetőül kezdem azzal, hogy üzenetem olvasásához először lépj be az oldalra, hogy a linkeket használni tudd.

Itt beléphetsz:

 

Új Kor Klub

 

(Ha esetleg még nem regisztráltál volna, kérlek, tedd meg.)

 

Kezdem a tegnap esti csevegéssel. Örülök, hogy egy páran összejöttünk. Viszont sokaknak gondot okozott a chatoldalra való belépés. Bár ide nem kell regisztráció, van, akinek a rendszere megtagadta a belépést. El kellene tehát döntenünk, hogy a Fórumban chatelünk –igaz, a szolgáltató jóvoltából itt újra regizni kell egyszer- vagy egy pár társunk kimarad a jóból. A Fórum előnye, hogy itt a válasz gombra kattintva az is látható, kinek szól az üzenet, nem kell a nevet újra és újra beírni. Előnye még, hogy a beszélgetések megmaradnak, tehát visszaolvashatók, míg a tegnap este használt rendszernél nem. Magam részéről ezt tartanám jobbnak, de ez a ti döntésetek. Válaszokat kérek: melyik mellett döntsünk. Az üzifalon is megteheted!

 

És a mai bejegyzésem.

 

Sokat gondolkodtam a szorongásokon, az önértékelési küzdelmeken, kínlódásokon. (Ismerem, iszonyú nehéz!) Most a vallásról szeretnék írni, ez már régóta bennem van. Ez csak az én megközelítésem, beszélgethetünk róla. A Fórumban nyitok erről egy témát, s ott leírhatod a gondolataidat. Jó lenne tudni, ki hogyan is gondolkodik erről, milyen tapasztalatai vannak.

 

Az írásomat itt olvashatod:

 

-Amikor lázad a lélek…

 

S itt szólhatsz hozzá:

 

-Vallásról egymásközt

 

Ehhez kötődik a mára választott idézet is. A címre kattintva olvashatod.

 

-Istentisztelet

 

S hogy ezen a borongós napon is hallgass valami szépet, ezt választottam. Ha több zenét szeretnél hallgatni, lépj be a zeneszobába.

 

-Blank & Jones - Feel the sunshine

 

Kívánok Neked a mai napra fényt a lelkedben, szeretetet a szívedben és békességet a gondolataidban!

 

Ha tetszenek az üzeneteim, kérlek, küldd tovább ezt a bejegyzést  ismerőseidnek, barátaidnak, hogy ők is tagjai lehessenek a klubunknak.

Szeretettel várjuk őket is!

 

 

komment

Címkék: blog élet depresszió isten pánik szorongás idézet gondolatok életmód önismeret gondolatébresztó

süti beállítások módosítása