Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

A szeretet ünnepe - elfogadás

2008.12.09. 13:40 :: lyza

Közeledik a Karácsony, a szeretet ünnepe. A mai sorok is ennek a jegyében születtek.

 

„A teljes elfogadás a kulcs. Az a tolvajkulcs: minden ajtót kinyit.

Nincs olyan ajtó, amit az elfogadás ne nyitna ki. Ez egyszerűen olyan kulcs, ami minden zárba beleillik - mert abban a pillanatban, hogy elfogadsz valamit, egy átalakulás indul meg a lényedben, hiszen nincs többé konfliktus.”

Az idézetet itt olvashatod:

 

A tolvajkulcs

 

Úgy gondolom, hogy sokszor az elfogadással van a bajunk. Oly sok mindent tagadunk és tartunk távol magunktól. Érzéseket, vágyakat, embereket.

Jó lenne egy olyan Karácsony, mely az elfogadás –önmagunk és mások elfogadásának –az ünnepe is lenne! Hiszen elfogadás nélkül szeretet sincs, megbocsátás sincs.

Erről itt olvashatsz:

 

Elfogadás

 

S hogy mára is szerezzek Neked egy kis örömet, két meglepetést tartogatok számodra.

A Zeneszobában szép karácsonyi hangulathoz illő zenét találsz, melyet a letöltő programmal elmenthetsz mp3-ba, egy külön mappába.

Itt találod:

 

Karácsonyi dalok

 

A másik meglepetés pedig, hogy elkészültek a karácsonyi képeslapok is, melyekből itt válogathatsz és el is küldheted őket.

Kattints ide!

 

Ha még nem ismerkedtél meg két karácsonyi kiadványunkkal, itt megtekintheted őket, s a hozzájuk tartozó tudnivalókat is elolvashatod.

 

A forrástól – az óceánig.

 

(Mindazoktól pedig, akik már megrendelték, még egy kis türelmet kérek. A nyomdára várok.)

 

Kívánok Neked békességgel, szeretettel teljes készülődést!

komment

Címkék: blog zene élet karácsony idézet gondolatok életmód szeretet gondolatébresztő képeslapok


süti beállítások módosítása