Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Ez is, az is

2009.11.04. 16:59 :: lyza

Amikor csak eszedbe jut, lazulj el alaposan, és érezz békét, a lehető legtöbbször egy nap. Néhány nap után érezni fogod, hogy mindenféle cselekvés nélkül meghonosodik benned a béke. Követni fog mindenhová, mint egy árnyék.”

A gondolatokat itt olvashatod:

 

Béke

 

Ahhoz, hogy a belső harmóniánk megmaradjon, nem elég csak a lelkünk „karbantartása”, a testünknek is meg kell adnunk, ami neki jár. Köztudott dolog, hogy az agyonszennyezett Föld miatt táplálékunkból már sokszor hiányoznak az alapvető ásványi anyagok, vitaminok. Mit tehetünk? Én a természetben bízom.

Ezért Téged is arra biztatlak, ne használj szintetikus készítményeket.(Mesterséges táplálék kiegészítők, ásványi sók, vitaminok.)

 

Ami nálam bevállt, s biztosan ajánlhatom mindenkinek:

 

Naponta: két kávé, reggel, délben (A rémhírek ellen, bár ezt még nem tettem fel a cikkajánlónkba: Mi igaz a kávéról?)

MagneB6

Aloe Vera C-vitamin (Különösen azok számára fontos, akik dohányoznak, mint jómagam, valamint stresszes környezetben élnek.)

Moksa Elixír

Csalántea három hétig, majd három hétig szünet

Rengeteg gyümölcs –most a szőlőkorszakomat élem

Zöldségfélék nyersen (Imádom a reszelt sárgarépát citrommal)

 

A fenti gondolatokhoz kötődnek azok a cikkek is, amiket mára válogattam.

Mire jó a kávé?

Kínai módszerrel az influenza ellen

H1N1 vírusról, a védekezésről az orvos-természetgyógyász szemével

 

Itt találod őket


 

Edit klubtársunk juttatott el hozzánk egy felhívást, mely aláírásgyűjtéssel kapcsolatos a két rádióadó, a Danubius és a Sláger mellett. Gyűjtöttünk már többször aláírást, s ha visszaemlékszel, mindegyik sikeres volt. (A felhívás szövege saját kútfő, ne Editet szidd magadban érte...)Ha szeretnéd Te is kifejezésre juttatni a véleményedet, itt megteheted:

 

Hallgatók a rádióért

 

S végül a következő videóval kívánok Neked szép estét!

 

Kattints ide!

 

KÉPESLAPKÜLDŐNK

 

 

 

 

 

komment

Címkék: blog zene élet én idézet cikkek béke életmód gondolatébresztő vitaminok harmónia


süti beállítások módosítása