Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

A békesség szigete

2008.04.26. 11:36 :: lyza

Pompázik a természet, minden új életre kel. Miért ne tennéd ezt Te is? Mi tarthatna vissza attól, hogy mindazt, ami fájdalmas volt, ami bántott, magad mögött hagyd? Mi tart vissza attól, hogy megtaláld a békesség szigetét?

Mi tarthatna vissza attól, hogy merész döntésekre és merész lépésekre szánd el magad? A sorsod mindig a Te kezedben van, az előtted álló lehetőségek közül mindig Te választasz. Ne válaszd a múltat. Ne nézz vissza. Ne engedd visszahúzni magad. Ne gyötrődj a tévedéseiden, a tévutakon. Jó, hogy megtörtént, mert most már tudod, arra nem érdemes menned. Légy nyitott az új élményekre, keresd az újat, ami feltölt, ami izgalommal tölt el, legyen az egy szép táj, új emberi kapcsolat. Dobj ki magadból és a környezetedből mindent, ami elavult, aminek már nincs helye sem benned, sem körülötted. Ne tarts meg régi dolgokat, mert nem lesz helye az újnak. Egy teli szekrényben sem fér el az új ruha, ha tele vagy a múlt emlékeivel nem lesz helye az új élményeinek. Kattints ide:

-Nincs visszaút

Ha folyamatosan el tudod engedni a tegnapot, ha folyamatosan meg tudsz tisztulni minden önvádtól, hamis énképtől, határtalan szabadság tölt el. Készen állsz az újra. Készen állsz az elengedésre és a befogadásra. E kettő együtt működik. S helyre áll benned a békesség, újra harmóniában élsz. Kattints ide:

-Befogadás

Ezekhez az üzenetekhez töltöttem fel meditációs zenéket, melyek segítenek Neked a lecsendesedésben, a harmónia megteremtésében, s békét hoznak a lelkedben. Válogass kedvedre! Kattints ide:

-New Age

S ha kedved van, vagy szeretnél kiírni magadból valamit, megosztani a többiekkel, tanácsot adni, vagy tanácsot kérni, keresd fel a Fórum Napló c. témakörét. Minden ember élete egy-egy külön regény. Ha megosztjuk egymással, tanulhatunk belőle. Ha megosztjuk egymással láthatjuk, hogy nem vagyunk egyedül. Sokan vagyunk. Itt. Most. És együtt. Hát légy bátor, írd meg a történetedet - még a saját nevedet sem kell használnod! Kattints ide:

-Az én történetem - naplók

Kívánom Neked, hogy sok-sok új varázslat történjen Veled, új utak és új élmények hívjanak a saját utad felé.


ÚJ KOR KLUB

komment

Címkék: blog élet én depresszió pánik idézet életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása