Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Pénz vagy boldogság?

2008.06.04. 10:47 :: lyza

Korunk legnagyobb kihívása: pénz vagy boldogság? Merre rohanunk? A pénz után? A boldogságunk elé? Melyik a jó döntésünk?
 
"Vagy a pénzt szereted, vagy a boldogságot. A kettő nem fér meg együtt. Mert mindkettő teljes életet kíván.

 

Életed minden pillanatában döntesz, hogy mi a legfontosabb számodra. Miért is vagy itt, hogyan, merre mész, milyen mélységeit ismered meg önnön létezésednek.

 

Lehet, azt hiszed, ha pénzed lenne, akkor minden boldogság a tiéd lenne.

 

Ez óriási tévedés."

 

Erről szól ez a kis írásom, melyet a címre kattintva olvashatsz:

 

-Pénz vagy boldogság?

 

Ahhoz, hogy teljes életet élj, félelemnélküliségre van szükséged. Ahhoz, hogy teljes életet élj, nyitottnak kell lenned minden változásra, minden újra. Ahhoz, hogy dönteni tudj magadról, félelemnélküliségre van szükséged. Miben kell változnunk, hogy félelmek nélkül éljünk?

A címre kattintva megtalálod a választ:

 

-Félelemnélküliség

 

Belső feszültségeinktől nehéz megszabadulnunk. Az elménk folyton kombinál, mindent összezavar: hogyan is lelhetnénk meg a belső nyugalmunkat. Az ellazuláshoz más kell, az elme leállítása: ne pörögjön tovább. Sokféle technika ismert. Amit most ajánlok, az a kedvencem. Próbáld ki és meglátod, csodát teremt benned.

A címre kattintva megismerheted. Javaslom, hogy gyújts meg hozzá egy gyertyát, kedvenc füstölőddel vagy illóolajoddal áraszd el a szobádat, s ígérem, jól fogod érezni magad!

 

-Meditáció a stressz ellen

 

S ha minderre most nem lenne lehetőséged, fogadd tőlem szeretettel ezt a csodálatos zenét. Több ilyet is találsz egy új menüpont, az Instrumentális zene címszó alatt.

 

Kattints ide:

 

-Kövi Szabolcs: Balaton (Kattints a címre!)

 

Végezetül az alábbi idézetekkel kívánok Neked nagyon szép, lelki békében és boldogságban gazdag napot!

 

-Idézetek

 

komment

Címkék: élet idézetek pénz gondolatok boldogság meditáció életmód gondolatébresztő harmónia osho új kor klub


süti beállítások módosítása