Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Szorongások nélkül - szabadon!

2008.06.20. 13:31 :: lyza

Oly sokat aggódunk és oly feleslegesen! A félelmeink, szorongásaink 90%-a a magunk által teremtett félelem és szorongás. S ebben élünk. Van-e más út? Van-e más lehetőség?
 
"Minden napfelkelte egy új lehetőség, egy új távlat. Minden reggel tisztán és szabadon ébredhetnél. A létezés nagyon jóságos: minden nappal megteremti számodra az újjászületés lehetőségét. "
 
 Erről szól a következő kis írásom. A címre kttintva olvashatod:
 
 
A fentiekhez kötődik a következő idézet, amit mára válsztottam:
 
"Az ellenállás az egyik legalapvetőbb probléma, és ebből ered minden más probléma. Amint ellenállsz valaminek, bajban vagy. "
 
A címre kattintva olvashatod:
 
-Ellenállás
 
S hogy mára is legyen egy kis ínyencség, a következő meleg napokra tekintettel finom jeges italokat találsz a Finom Falatok oldalán.  Elkészítheted magadnak, de meglepetés lehet, ha vendégeket hívsz!
 
 
Az idézetek között új képeslapokat találsz, melyeket most a saját gondolataimmal szerkesztettem. Ha tetszik, el is küldheted, s kérlek, mentsd el őket, mert gyakran cserélődnek.
 
 
Szeretném újra felhívni a figyelmedet a találkozónkra, a meghívót a nyitó oldalon találod. Amennyiben nem tudsz a kezdés időpontjára odaérni az sem lesz gond, mert a jelentkezőknek megadom a  a mobil elérhetőségemet, s így meg tudjuk mondani, merre találsz bennünket.
 
Nagyon örülök annak, hogy megélénkültek a Klubszobánkban a Fórumok. Ha van kedved kukkants be, s ha szeretnél új témát nyitni, ami Téged érdekel, azt is megteheted!
 
 
Kívánok Neked a mai napra jó kedvet, apró örömöket az alábbi zenével:
 
 

komment

Címkék: blog zene élet én depresszió pánik szorongás változás idézet életmód gondolatébresztő

süti beállítások módosítása