Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

A szeretet alfája és omegája

2008.07.21. 10:16 :: lyza

Ma, a hét elején is a szeretetről, a belső békéről, harmóniáról szeretnék írni Neked. Hogyan is teremthetjük meg a belső békénket egy ilyen zűrzavaros világban, amelyben élünk, ahol sokszor érezzük idegennek magunkat, elveszettnek, elesettnek, magányosnak? Erről szól a következő kis írásom.
 
(Remélem, túl vagy a regisztráció "nehézségein"! Lehet, hogy tévedtem, s csak számomra volt egyszerű. Sajnos, a főoldalon a sorrendet megváltoztatni nem tudom, így továbbra is a szavazás alatt találod a belépési ill. a regisztrációs lehetőséget. (http://www.ujkorklub.shp.hu) Bár, ha elolvastad a főoldalt, akkor minden tudnivaló leegyszerűsödik.
Ha már regisztráltál, akkor olvasás előtt lépj be, ha még nem tetted, akkor itt az alkalom. Több újdonsággal is találkozol.)
 
 

"Odakinn nagy vihar van. Az egész világ egy nagy vihar –azzá tettük –ahol megkapaszkodnod olykor szinte lehetetlen. Van, aki szálfa egyenesen ellenáll ennek a viharnak, törnek is ágai, kicsavarodik a törzse, mert a vihar erősebb. Nincs mit tenni ellene. Vannak, akik elhajolnak, s a vihar elmúltával újra felemelik a fejüket, csak a sok-sok elhajlásban belső tartásuk szenved. Érzik, hogy a vihar igazságtalan, a vihar olyasmit akar elpusztítani bennük, ami számukra fontos, ami az életük, létezésük értelme.

 

Hogyan lehet hát békességben, harmóniában élni viharok közepette?"

A teljes szöveget ide kattintva olvashatod:

 

-A szeretet alfája és omegája

 

Ezekhez a gondolatokhoz kötődik a mára választott idézet is.

 

"Egy nyilvános templom nyilvános templom; szükséged van a saját templomodra, amely egy privát jelenség."

A teljes szöveget itt olvashatod:

 

-A saját templomod

 

Angliából küldte el nekünk szép gondolatait Ivett. Megható, okos, bátorító gondolatok. Itt elolvashatod:

 

-Élj!

 

A Fórumban nyitottam egy új ablakot azok számára, akik egy időben látogatják a honlapot. A statisztikáknál az első ablak jelzi, hogy egy időben hányan böngésztek a honlapon. A Fórumban tudtok csevegni egymással.

 

-Virtuális találkahely - Ki van a honlapon?

 

Szintén új lehetőség lesz a találkozásra szerdánként 21 órától a virtuális klubtalálkozó. Terveim szerint egy-egy témát beszélnénk meg közösen. Minél többen leszünk jelen egy időben, annál többen tudunk gondolatokat, élményeket, tapasztalatokat cserélni. A témához szívesen fogadom ötleteidet, javaslataidat! Itt megteheted:

 

-Virtuális klubtalálkozó - beszélgessünk

 

 

Tehát ha szeretnél találkozni a többiekkel - s itt nem lehet akadály a távolság sem -találkozzunk szerdánként 21 órakor!

 

Kívánom, legyen olyan heted, amelyet szeretettel kívánsz magadnak. Kívánom, légy hű önmagadhoz, csakis önmagadhoz, s minden teher gördüljön le Rólad. Kívánom, legyen minden nap mosoly az arcodon!

 

 

komment

Címkék: blog élet én depresszió pánik szorongás idézet gondolatok életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása