Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Sose add fel önmagad!

2008.07.23. 15:35 :: lyza

Remélem, most már sikeresen elhárítottál mindent akadályt a honlap látogatásához! Ugye, nem is volt olyan vészes ez a regisztráció? (Ha esetleg még nem tetted meg, idekattintva megteheted!)

 

Bízom abban, hogy készülsz a ma esti 21 órakor kezdődő első virtuális találkozónkra!

Végülis feltettem egy új chatelő ablakot –ezt említettem tegnap is – lévén, hogy itt semmi egyebet nem kell majd tenned, csak a Vendég szó helyett beírnod a nevedet, vagy egy választott nevet, s máris beszélgethetünk. Jelszó nem kell!!! Ha még nem volt időd megnézni, itt megnézheted:

 

-Virtuális találkahely-Érezd otthon magad!

 

Ma arról szeretnék írni neked, miért is oly fontos, hogy a magad ura légy, a saját életedet éld. Nem élhetsz kettősségben –mást mutatsz kinn és más vagy benn –mert előbb-utóbb erőtlenné, beteggé tesz, kiábrándulttá, szorongóvá. Az élet minden kincse és boldogsága a tiéd, csak ki kell érte nyújtani a kezed. Csak önmagad kell megtalálnod, megőrizned, óvnod, szeretned. Az összes többi jön magától.

 

De kilépve végre a fényre, önmagaddá válva hatalmas energiával fordulsz az élet felé. Tiszta vagy kívül-belül. Kiszabadultál! S ez végtelen, hatalmas öröm! Repülsz, szárnyalsz, mint akiről egy hatalmas szikla gördül le hosszú-hoszzú évek után! Aki rád néz, nem tudja, mi van veled, csak a sugárzásod érzi, a nyugalmadat, a belső elégedettségedet és boldogságodat. A szépségedet. Mert a szabadság széppé és vonzóvá tesz.

 

Már tudsz adni a körülötted élőknek, mert van mit és van miből.

Aki melletted van, aki veled és körülötted él tudni fogja rólad, hogy a mosolyod igazi mosoly, az ölelésed őszinte ölelés, a kimondott szavad a gondolataidat tükrözi. Eltűnt a jelmez, eltűnt az álarc."

A teljes szöveget itt olvashatod:

 

-Szabadulás – és most szívj friss levegőt!

 

Ezekhez a gondolatokhoz kötődik a mára választott idézet is. Ne ijedj meg, nem a felelőtlenségedről van szó. Éppen arról, hogy mikor elkezdesz a magad útján járni, hogy visszatartsanak, felelőtlennek fognak tartani. De te egy pillanatig se törődj ezzel!

Az idézethez kattints a címre:

 

-Felelőtlenség

 

Tudtad, hogy a kedvenc színed sokmindent elárul rólad? Nos, ha felkeresed az alábbi oldalt, megtudhatsz egy jó pár dolgot magadról:

 

-Színek és jelentésük

 

Ezekkel a gondolatokkal kívánok Neked szép napot a felhők és a szemerkélő eső ellenére. S várlak este szeretettel a virtuális találkozón! (Amikoris kiderül, hogyan működik a csodarendszer!)
 

S hogy kicsit addig is jobb kedved legyen, hallgasd meg ezt a zenét, s már nem is fog annyira zavarni a borús idő!

 

-Jean Michel Jarre - Oxygene Stockholm, 4 Apr 2008

 

 


komment

Címkék: blog élet depresszió pánik szorongás idézet gondolatok életmód gondolatébresztő

süti beállítások módosítása