Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Elfojtásaink

2008.07.29. 12:10 :: lyza

Ma az elfojtásainkról szeretnék írni Neked. Ahhoz, hogy elindulhass egy új úton, egy igazi úton, az elfojtásaidtól kell megszabadulnod. Milyen elfojtások élnek benned? Miben korlátozod magad és miért?

 

„Elkezdtél „viselkedni” s ezzel egyenes arányban kezdted megfosztani magad a létezésed minden gyönyörűségétől. Már nem mondod ki, amit gondolsz, csak belül emészted magad. Már nem merülsz el a szeretetben, mert mi lesz, ha csalódsz. Ha bekopog a boldogság az ajtódon –mert bekopog nap, mint nap –már nem nyitsz ajtót, mert mi lesz, ha elmúlik a boldogság? Már nem mosolyogsz rá az emberekre őszinte, derűs tekintettel, mert még bolondnak fognak tartani. Már nem veszed észre a napfényt, a hold ragyogását, a csillagok szikrázását, a virágok illatát, a hűséges kutyaszemeket, a cica dorombolását, mert félsz attól, hogy a végén jól érzed magad itt a Földön.”

 

A teljes szöveget itt olvashatod… (Olvasásához lépj be a honlapra ha már regisztráltál -  Új Kor Klub - ha nem. azt is megteheted ezen az oldalon.)

 

-Elfojtásaink

 

Hogyan szabadulhatsz meg ettől? A következő oldalon egy nagyon egyszerű technikát mutatok be Neked. S ha hűségesen megteszed nap, mint nap, szabaddá teszed magad. Kattints a címre:

 

- Út önmagadhoz - technikák (csak regisztrációval)

 S ehhez kötődik a mára választott idézet is, melyet a címre kattintva olvashatsz:

 

-Füst nélküli láng (regisztráció nélkül)

 

Kívánom Neked, hogy a mára választott zene hozzon békét és nyugalmat lelkedbe, nyílj erre a gyönyörű Földre és az emberek szeretetére.

-Secret Garden moongate

komment

Címkék: élet depresszió pánik szorongás idézet gondolatok életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása