Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

A ma az a holnap, amitől tegnap annyira féltél!

2008.08.20. 12:47 :: lyza

Légy mindig kész az újra, a változásra! S akkor sosem csalódsz, sosem válik unalmassá az élet, sosem húz le a mélységbe, hanem megtanít szállni a magasban!

 

Ünnep van, de egy kicsit másfajta ünnepre hívlak. Az új ünneplésére, önmagad ünneplésére. A változás ünnepére. Egy olyan ünnepre, amelyben szakíthatsz minden rossz, régi beidegződéssel, minden negatív gondolattal, egy olyan ünnepre, amelyben visszatalálhatsz ahhoz az egységhez, amelyhez tartozol.

 

Halogatni, halasztgatni nem érdemes. Megteheted, jogodban áll, hiszen te vagy a magad ura. Felszabadíthatod magad a múltból, vagy viheted a láncaidat tovább. Te döntesz. S tudd azt, hogy a következmények is rád szállnak vissza.

 

Ehhez kötődik a mára választott idézet, melyet itt olvashatsz:

 

Az új

 

Hová vezet a halogatás, az új kizárása? Gondolom, azt már tapasztaltad magadon. S hová vezethet az ellenkezője? Gondolom, egy másik út felé, a cselekvés útja felé. Erről szólnak a következő gondolatok:

 

A holnapra várva

 

A mai meglepetésem pedig a Zeneszobában vár. Sok-sok új meditációs, relaxációs zenét találsz. A zeneszobában kiemelve találod majd az újakat. (Ennek használatához majd be kell lépned neveddel és jelszavaddal, ha már regisztráltál. Ha még nem, a belépés dobozban megteheted. Semmivel nem jár, és teljesen ingyenes.)

Íme, egy kis ízelítő az újdonságokból. Kattints ide: (ehhez nem kell regi!)

 

Relax Music 2

 

A ha bekopogsz a honlapomra, kérlek, írj a Vendékönyvbembe, melyt ma nyitottam meg.

Itt találod:

 

Vendégkönyv

 

Kívánok Neked gyönyörű napot, szeretetben, békességben!

 

 

 

komment

Címkék: blog zene élet gondolat idézet gondolatok életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása