Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Életed gyönyörűsége!

2008.08.25. 16:28 :: lyza

 

Új hét kezdődik, gyönyörű napsütéses idővel! Mit is írhatnék, mint szépet és gyönyörűt?

 

S rögtön az elején, hogy kellemesen érezd magad, kattints a zenére, s közben olvashatod soraimat.

 

Relaxation - Reiki - Mind Body and Soul 2

 

Vigyázz a virágra, melyet életednek nevezel. Ne kérdezd, honnan jön az illata, ne kérdezd, hogy miért vagy itt és meddig maradsz, csak merülj el benne.  A töprengéssel épp a lényeg vész el. Az illat száll tova.

 

Vigyázz a virágra, ami te magad vagy. Tudj elhajolni a viharban, hogy életben maradj. A virág sose küzd a viharral, mert tudja, hogy csak vesztes lehet. A hatalmas, erős fák, a viharnak ellenállók, ágaikat, törzsüket törik, nem hajolnak. S a piciny virág, mely mélyen elhajol, újra pompázik, ha kisüt a nap. Nem törődik a viharral. A vihar jön és megy. A napsütés jön és megy. De a virág marad."

 

A teljes szöveget ide kattintva olvashatod

 

„Ez a te életed - miért hagynád, hogy valaki, aki ötezer évvel ezelőtt írt egy könyvet, döntsön helyetted?"

 

A mai üzenetet ide kattintva olvashatod

 

Ki ne szeretne szép lenni? A mai meglepetésem egy nagyon hasznos cikk, melyet tegnap találtam, s most megosztom Veled.  Szépségápolás gyümölcsökkel! Lehetséges? Igen!

 

Kattints ide és olvasd el! (Csak regisztrált tagjainkak! Ha regiztél, kérlek lépj be a neveddel és a jelszavaddal, ha még nem, a belépés dobozban megteheted. Ingyenes, s az adataidat senki nem tudja felhasználni!)

 

Kívánok Neked örömökben, barátságokban gazdag hetet, azzal a gondolattal, amelyet ma kaptam egy kedves e-mailben: „angyalok serege kísérjen utadon"!

Szívemből kívánom!

 

 


 

komment

Címkék: blog zene élet gondolat egészség szépség idézet gondolatok életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása