Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Engedés

2008.09.03. 14:29 :: lyza

Mára több meglepetést is tartogatok számodra!

Előszöris kattints a zenére, hogy kellemes hangulatban olvasd a következő sorokat.

 

Era - Mother

 

 

Ha tegnap nem olvastad volna a bejegyzésemet, sokak kérésére felkerült egy olyan program a honlapomra, mellyel a Zeneszobában lévő zenéket el tudod menteni mp3-ba. A program ingyenes!

 

Innen letöltheted

 

Ha szeretnéd meglepni a szeretteidet egyedi képeslapoddal, ugyanezen a helyen találsz képeket és egy képszerkesztő programot, melynek a használata nagyon egyszerű. (Jómagam sem vagyok egy számítógépguru, de ezeket a programokat tudom használni, remélem, Neked is örömet szereznek.)

 

S szintén ezen az oldalon nagyon szép pps-eket találsz, kalandozz kedvedre!

 

A mai sorok az engedésről szólnak. Sokszor makacsul ragaszkodunk az elképzeléseinkhez, ahelyett, hogy engednénk megtörténni a dolgokat.

 

Az elme állandó kísértésben van, hogy közbeavatkozzon. Behozza a vágyait, azt akarja, hogy a dolgok ezekhez igazodjanak, és ez okozza az egész problémát. Mi apró részei vagyunk ennek a hatalmas létezésnek. Saját ideákat tartani idiótaság. Pontosan ezt jelenti az idióta szó: saját ideákat tartani."

 

A teljes szöveget itt olvashatod:

 

Engedés

 

Gondolom ebben a nagy melegben számodra is gondot okoz az izzadás. Erről tettem fel egy cikket, amely nagyon megszívlelendő. Sokszor nem is tudjuk, hogy mennyi, számunkra káros terméket használunk. Már régóta azokat a készítményeket használom, amit mellékletben most újra elküldök, ha még nem olvastad volna. (A termékek 3 hónapra elegendő adagot tartalmaznak, tehát ha így nézed az árát, abszolút nem számít drágának, ráadásul nem szintetikus készítmény –melyeknek elenyésző részét tudja csak hasznosítani a szervezet. Sejt azonosak, tehát beépülnek a szervezetedbe.) A kozmetikai készítményekről ugyanez mondható el.

 

 

„A pozitív trendek közé tartozik, hogy egyre divatosabbá válik utánagondolni, hogy mi is az összetevője mindannak, amit megeszünk vagy magunkra kenünk, és ez alól az izzadásgátlók sem kivételek. S bár önmagában semmi kivetnivaló nem lehet abban, ha egy dezodor alumíniumot tartalmaz, mióta felreppent a hír hogy ez az anyag a hónaljba kenve rákot okozhat, vagy elősegítheti az Alzheimer-kór kialakulását, többen elgondolkoztak azon, vajon nem érdemes-e inkább olyan szert választani, amely nem tartalmazza."

 

A teljes cikket itt olvashatod:

 

Izzasztó kérdések

 

Ma este 9 órától kötetlen csevegésre gyűlhettek össze a Virtuális klubszobában.

 

Kívánok Neked békés, vidám napot, s engedd, hogy csak történjenek Veled a dolgok!


 

 
Waving ladybug:8825
 

komment

Címkék: blog zene élet gondolat egészség idézet gondolatok életmód gondolatébresztő letöltések


süti beállítások módosítása