Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

És még mindig a szeretetről!

2008.10.27. 11:26 :: lyza

 

Mivel is kezdhetnénk egy új hetet, mint egy szép zenével (kattints ide, s közben hallgathatod is ) valamint egy pár újdonsággal a honlapon.
 
Ami mégis a legfontosabb, az a mai üzenet, mely a szeretetről újra. S persze, kicsit megint más megvilágításban. (Általában, az elesetteket, a tőlünk gyengébbeket „szeretjük", bár erről már írtam korábban, mit is gondolok erről. Szeretünk - vagy mégsem?)
Most másról lesz szó.
 
„Szeress valami magasabb rendűt, valami nagyobbat, olyasvalamit, amiben elveszel, amit nem tudsz irányítani; ami a hatalmába kerít téged, de neked nem lehet hatalmad fölötte. Akkor az ego eltűnik, és amikor a szeretetben nincs ego, az az imádság."

A teljes szöveghez kattints ide:
 
Szeress valami nagyobbat
 
Sokan érdeklődtetek a meditációs technikák iránt. Aki nem ismerkedett meg még a meditációval, valami nagyon bonyolult és ördöngös dolognak tartja. Pedig nem az! Nos, a meditáció iránt érdeklődőket, s a régi barátainkat is szeretném megörvendeztetni egy újdonsággal, melyet itt olvashatsz. Külön felhívom erre az OSHO rajongók figyelmét! S aki még nem ismeri őt, annak is szívből ajánlom.
 
Meditációk

S hogy valami kellemes meglepetésben is legyen részed, felkerült a honlapra a hét napjainak jelentése. Melyik napon mit érdemes tenned, ha sikert szeretnél elérni? Ez tulajdonképpen a hét napjainak ezoterikus megközelítése. Itt ismerkedhetsz meg vele.
 
A hét napjai
 
Bővültek a menüpontjaink A hét dalával. Ez hasonló, mint a mai üzenet, azzal a különbséggel, hogy itt hetente váltják majd egymást a dalok.
 
Részlet az e hétre választott dalból:
 
„Mégis fontos lenne tudni végre:
Miért jövünk? És miért megyünk?
Szürke átjáróház jut csak nekünk?
Mozgófilm az életünk?"
 
Itt elolvashatod a teljes szöveget, s meg is hallgathatod!

Kívánok Neked sikert, boldogságot és belső nyugalmat utadon!

komment

Címkék: blog zene élet gondolat idézet gondolatok meditáció életmód szeretet gondolatébresztő

süti beállítások módosítása