Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

A szeretet himnusza

2008.12.15. 17:51 :: lyza

Lassan – lassan közeleg a Karácsony, az újjászületés, a szeretet ünnepe. Miről is szólhatnának a következő sorok, ha nem a szeretet ünnepéről?

 

Szeretni csak úgy tudunk, ha feltételek, elvárások nélkül elfogadjuk a másikat. Szeretni csak akkor tudunk, ha először magunkkal tesszük ezt.

Sose higgy el semmit addig, amíg meg nem tapasztalod. Sose formálj előítéleteket, még akkor se, ha az egész világ azt állítja, hogy valami úgy van, hacsak nem találkoztál vele te magad is.”

 

A teljes szöveghez kattints ide!

 

Az ünnepre való készölődés jegyében megváltozott honlapunk nyitó oldala is.  Számomra nagyon kedves és mindent magában foglaló gondolatokat választottam ehhez.

Itt olvashatod:

 

A szeretet himnusza

 

Gondolom, te is szereted a szép zenét! A Karácsonyi menüpontban sok szép zene közül válogathatsz, melyet a letöltőprogram segítségével el is menthetsz, s választhatsz Karácsony estéjére, a gyertyagyújtás idejére.

Kattints ide:

 

Karácsonyi zenék

 

S ha szeretteidet szeretnéd meglepni egy-egy szép képeslappal, arra is lehetőséged van itt:

 

Karácsonyi képeslapok

 

Amennyiben kedveled az idézeteket,s szívesen küldenél el egyet-egyet a képeslapokkal, vagy SMS-ben szeretnél üdvözletet küldeni, arra is van lehetőséged:

 

Idézetek, SMS-ek

 

S ha esetleg még nem találkoztál volna a Klub kiadványaival, itt megtekintheted őket:

 

A forrástól – az óceánig

 

Kívánok Neked boldog ünnepi készülődést, feltétel nélküli szeretettel önmagad és mások iránt!

 

komment

Címkék: blog zene élet én üzenetek gondolat karácsony idézet életmód szeretet gondolatébresztő képeslap kerácsonyi


süti beállítások módosítása