Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Karácsonyfád alá ezt teszem

2008.12.24. 08:22 :: lyza

 

A mai napon szeretném én is elhelyezni az ajándékomat Neked. Nem csak a fa alá, hanem a szívedbe is. Szívem minden szeretetével.

 

Szeretném megköszönni, hogy hűséges látogatóm voltál, hogy erőt és jókedvet adtál, hogy velem voltál, s remélem a továbbiakban is velem leszel az úton. Kössön össze bennünket a szeretet és a békesség, töltsön el, járjon át bennünket, hogy ebből minél több embertársunknak adni tudjunk!

 

Az első ajándékom egy dal, melyet ide itt hallgathatsz meg:

 

Mind egy szóra várunk…

 

A második ajándékom az egyik kedvenc idézetem.

Önmagában az élet semleges. Mi tesszük csodálatossá, mi tesszük csúnyává; az élet az az energia, amelyet mi viszünk bele.

Ha szépséget öntesz az életbe, akkor csodálatos lesz.”

A teljes idézetet itt olvashatod:

 

Csináld magad!

 

A harmadik ajándékom pedig az egyik látogatómtól érkezett tegnapi levél. Ezt szeretném megosztani veled. Itt olvashatod:

 

A szeretet telepítése

 

 

Sok szép jókívánságot kaptunk, s még te is elhelyezheted jókívánságaidat a következő oldalakon:

 

A szeretet ünnepe

 

Karácsony 2008

 

Kívánom Neked és szeretteidnek, hogy ragyogjon szívetekben a szeretet, s nem csak a mai estén, de a mindennapok forgatagában is. Élj örömben és békességben, s váljon valóra minden álmod, melyet a szívedben hordozol.

 

 

komment

Címkék: blog zene élet én karácsony idézet köszöntő gondolatok életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása