Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Hétfői meglepetések

2009.01.12. 17:59 :: lyza

 

Új hetet kezdünk, még ha kicsit borús és szmogos nappal is indulunk, már ami a levegőt illeti.

 

Szeretnélek egy kicsit felvidítani – remélem sikerül –sok - sok meglepetést tartogatok számodra a honlapon. Menjünk sorjában!

 

Olyan gondolatsort választottam mára, mely remélem, erőt ás bátorságot ad neked egy belső békességhez, önmagad megtalálásához vezető úton.

 

Az életet csak veszélyesen lehet élni, nincs más mód a megélésére. Csupán a veszélyen keresztül fejlődik, válik éretté az élet. Kalandornak kell lenned, mindig készen arra, hogy kockára tedd az ismertet az ismeretlenért.”

 

Tudom, nem könnyű dolog ez. Azt hiszed, a megszokott dolgok biztonságot nyújtanak számodra. Az élet biztonsága viszont éppen az, hogy soha semmi sem állandó, minden állandó mozgásban van. Képzeld el, milyen rossz lenne, ha nem így lenne! Hiszen akkor a fájdalom is örökké tartana, nem lenne öröm.

Ha minél több csodát, boldogságot szeretnél bevonzani az életedbe, nyitottnak kell lenned, bátornak, felfedezőnek.

 

A teljes idézetet itt olvashatod:

 

Félelemnélküliség

S hogy segítsek megteremteni ezt a félelemnélküliséget, a következő meglepetéseket készítettem.

Gyönyörű videókkal bővült a Zeneszobánk! Ez még csak a kezdet, s ha tetszik, akkor bővül tovább. Csak a lejátszás gombra kell kattintanod, s máris elmerülhetsz a gyönyörű képekben és a csodálatos zenében. Készíts magadnak egy finom, illatos teát, gyújts meg egy gyertyát, s merülj bele a szépségekbe!

Itt találod:

Teljes tartalom – videó válogatások témakörönként

Felkerült a honlapra egy hírblokk, itt elolvashatod a friss híreket, valamint egy mp3 kereső is. Mindkettőt a honlap baloldalán, a belépés doboz alatt találod. Az mp3 keresőbe csak be kell írnod, milyen zenét szeretnél hallgatni, s máris megjelenik egy lista. A szimpatikus zeneszám címére kattintva pedig már hallható is. (Azt el kell mondjam, sajnos vannak benne hibák, de ez nem a saját termésem. Bár tudom, az sem tökéletes!)

A honlap teljes tartalmát pedig továbbra is itt találod:

Iránytű

Kívánok neked fényességet a lelkedben, s szeretetet a szívedben!

 

 

komment

Címkék: blog zene élet depresszió pánik szorongás idézet gondolatok életmód gondolatébresztő


süti beállítások módosítása