Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Az élet szeretete

2009.01.18. 08:24 :: lyza

A régi hagyomány szerint a hét első napja a „vásárnap” a vasárnap volt. Én most nem egy vásárba hívlak Téged, hanem csak a mai gondolataimhoz.

 

Szeretünk-e élni? Tudjuk-e egyáltalán, milyen nagyszerű lehetőség, hogy itt lehetünk, hogy itt vagyunk? Egy kicsit másféle megközelítéssel szeretnék most szólni az életről. S talán, ha ezen elmélkedsz egy kicsit, más szemmel nézel magadra, egész lényedre. A sorokat itt olvashatod:

 

Az élet szeretete

 

Ezen a héten majd azokról a csapdákról olvashatsz az üzeneteimben, amik el szeretnék venni tőled az élet szépségét, az élet örömét.

 

Az életet élheted költészetként. Egy gyönyörű vers, egy gyönyörű dalként.

„Az is lehet költő, aki soha nem írt le egyetlen verssort sem, és írhatott valaki több ezer verset, attól még nem költő.

Költőnek lenni - életmód. Az élet szeretete, az élet tisztelete, bizalmas kapcsolat az élettel.”

A teljes szöveget itt olvashatod:

 

Költőivé válás

 

S hogy csodálatosan induljon a napod, újabb meglepetések várnak a Zeneszobában!

 

Kattints ide!

 

Számos szép új idézet közül választhatsz magadnak vezérfonalat az új hétre. Egy kis ízelítő:

 

"Az a boldogság titka, ha azt tesszük amit szeretünk, és megtanuljuk szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy ezt elérjük." Dexter Jager)"

 

Szeretném, ha te is gazdagítanád az idézetek gyűjteményét, hagy olvassunk minél több, tápláló gondolatot. Az idézetek alatti dobozban elküldheted kedvenceidet. Előre is köszönöm, a többiek nevében is!

 

Kattints ide az idézetekhez!

 

Kívánom Neked, legyen fény a lelkedben, s szeretet a szívedben!

 

 

komment

Címkék: élet én gondolat döntés depresszió pánik szorongás félelem gondolatok életmód szeretet gondolatébresztő sors


süti beállítások módosítása