Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Új utakon

2010.04.29. 11:12 :: lyza

A mai sorokat egy bátorító videóval kezdem, mely a vonzás törvényéről szól. Nem mindegy, hogy milyen gondolatoknak engedünk teret magunkban, erről gondolkodtat el a videó.

 

Itt nézheted!

 

Gondolom, nem csak számomra öröm, hogy új utakra lép az orvostudomány, melynek az is lehetne a jelszava: vissza a természethez! Miben is áll ez?

„Mielőtt azt gondolnád, hogy ez valami valóságtól elrugaszkodott elgondolás, vagy feltételezés, tudnod kell, hogy az Új Orvostudomány természettudományos alapokon nyugszik. Egyszerre három szinten igazolt és bizonyított! A „tudományos feltételezések” kivételével a „régi orvostudomány” minden tényszerű adatára támaszkodik!”

Erről indul mától egy sorozat a honlapon, az első részét máris olvashatod.

 

Kattints ide!

 

Sokszor kibillenünk a lelki egyensúlyunkból. Hogyan nyerhetjük vissza?

Ha érzel egyfajta villódzást jobbra is és balra is, és nem tudod, hol a középpontod, az egyszerűen azt jelzi, hogy nem vagy többé kapcsolatban a haráddal,(központ) tehát meg kell teremtened a kapcsolatot”

 

A folytatását itt olvashatod!

 

„Elgondolkodtál-e már azon, mit őrizgetsz a fejedben? Csak figyeld meg a most is cikázó gondolataidat, s meglepődsz. Adj utat a gondolataidnak, s azt fogod tapasztalni, hogy össze-vissza csapongsz! Azt fogod tapasztalni, hogy az elme külön életet él, semmi köze hozzád, önmaga létezésévé vált.”

 

A folytatáshoz kattints ide!

 

Végezetül, mára egy meglepetés videót választottam, az ott látottakat ki lehet próbálni! S ha megtetszett, minden reggel elvégezheted!

 

Itt nézheted, hallgathatod!

 

 

Társoldalaink:

 

MOKSA ELIXÍR – az első találkozó videóját nézheted meg!

 

Webáruházunk

 

Képeslapküldőnk - szerezz örömet!

komment

Címkék: élet test lélek gondolatok életmód gondolatébresztő orvostudomány sors harmónia új kor klub moksa elixír

süti beállítások módosítása