Önismeret - önmegvalósítás

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod,és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Friss topikok

  • dzsivan: egy emberke vagyok osho tanitványai közül 1989 ben kaptam ezt a nevet dzsivan nishan 95 töl tarto... (2010.01.27. 13:11) Extázis
  • Kaga: Mégis, a világot nem te alkotod, de a világodat formálhatod. Azáltal, ami körülvesz, mert a környe... (2009.11.12. 14:06) Szívedből
  • Angel7001: Igen, nagyon fontos, hogy jól induljon a nap! :) (2009.11.02. 20:34) Harmónia
  • Angel7001: Jó téma, én is éppen erről elmélkedem Már-már eljutottam oda, hogy felismerem ezeket az érzelmeket... (2009.06.07. 00:42) Ragaszkodás
  • tsend: Biztonsággal állítom, hogy már pedig bizonytalanság sincs... csak kaland ;) Legyen az akár épp elm... (2008.11.05. 00:30) Biztonság

Boldog hétvégét, sok meglepivel!

2010.06.11. 13:56 :: lyza

Közeledik a hétvége, tartalmas és harmonikus kikapcsolódást kívánok Neked.

Ehhez szeretnék hozzájárulni a magam részéről, így jó pár friss dolgot találsz a honlapon.

Jócskán bővült a letölthető könyvek listája, s módosult is. A most ajánlott könyvek tartalmát is elolvashatod, így el tudod dönteni, melyek izgalmasak számodra. Külön figyelmedbe ajánlom egyik legkedvesebb könyvemet: OSHO: Az én utam a bárányfelhők útja címmel.

Íme, a frissek:

Müller Péter könyvei

OSHO könyvei

A többiek közül pedig itt válogathatsz (Igaz, most még tartalom nélkül.)

Felkerült egy csodálatos film is, Éld az életed címmel, mely az azonos című könyv alapján készült. Hogy örömet szerezzek a hétvégére, az oldal a hétvégén nyitott mindenki számára. (A könyvet le tudod tölteni a letölthető könyvek között!)

Itt nézheted! (A kis négyzetre kattintva teljes képernyővel nézheted.)

A Filmklub többi filmjét pedig itt találod!

A másik meglepetésem egy új videónk, mely Kitaro zenéjére készült, s ha szereted a lótuszvirágokat, örömedet leled majd benne.

Itt nézheted, hallgathatod!

Természetesen ma sem maradunk mesterkurzus nélkül. Folytatva Popper Péter sorozatunkat, Miért nem tudunk az indulatainkon uralkodni címmel.

Ezen az oldalon találod!

S végezetül a mai vezérgondolatunk:

A világ minden szeretete a tiéd lehet, de ha te úgy döntesz, hogy boldogtalan leszel, boldogtalan maradsz. Pedig lehetsz boldog, végtelenül boldog minden ok nélkül - mert a boldogtalanság és a boldogság a te döntésed.”

A gondolatot itt olvashatod!

Csodás hétvégét Neked, derűben, szeretetben.

 

komment

Címkék: blog zene élet én idézetek idézet gondolatok szeretet gondolatébresztő könyvek harmónia letölthető könyvek


süti beállítások módosítása